ΜΑΡΟΚΙΝΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ - ΦΑΛΑΦΕΛ ΠΑΓΚΡΑΤΙ
Η κουζίνα στο Μαρόκο συγκαταλέγεται στις πιο παράξενες στον κόσμο. Αυτό βέβαια είναι αποτέλεσμα της επιρροής και της αλληλεπίδρασης των διαφορών πολιτισμών. Στο Μαρόκο, η κουζίνα είναι μίγμα Βερβέρικης Ισπανικό-Ανδαλουσιανής, Κορσικανής, Πορτογαλικής, Αραβικής, Μεσογειακής και Αφρικανικής.
Τα μπαχαρικά κυριαρχούν στις γαστριμαργικές Μαροκινές συνταγές. Η ντόπια αγροτική παραγωγή εφοδιάζει την Μαροκινή κουζίνα με κρόκο (saffron) από την Tiliouine, μέντα, δυόσμο και ελιές από την Meknes, and εσπεριδοειδή από την Fez. Το κοτόπουλο είναι σχεδόν καθημερινά στο Μαροκινό τραπέζι, ενώ δεν λείπουν το μοσχάρι και το αρνάκι. Το Couscous το πιο γνωστό Μαροκινό πιάτο θα το απολύσετε μεpastilla, tajine και harira. Το πιο διαδεδομένο πότο είναι το green tea με μέντα ή δυόσμο, που το πίνουν πολύ καυτό και πολύ γλυκό γι' αυτό πάντα στο σερβίρισμα του, υπάρχει και ζάχαρη.
Στο εστιατόριο μας θα βρείτε μεταξύ άλλων και vegetarian πιάτα όπως Μετάμπελ, Φαλάφελ γιαουρτιού, Ζααλουκ, Χούμους, Κολοκυθόσουπα vegan, πίτα με ζααλουκ κ.α.
Για κρατήσεις και παραγγελίες, επικοινωνήστε με το τηλέφωνο 000