Στο σεμινάριο αυτό θα διδαχθείτε :
Για την τούρτα
Πως φτιάχνουμε & ψήνουμε το παντεσπάνι (Θα το φτιάξουμε και θα το ψήσουμε σε πραγματικό χρόνο , δεν θα είναι ήδη έτοιμο)
Πως κόβουμε το παντεσπάνι σε 6 μέρη
Πως φτιάχνουμε τις κρέμες με τις οποίες θα γεμίσουμε την τούρτα μας εσωτερικά και ΔΕΝ χρειάζονται ψυγείο για να διατηρηθούν(θα δοθούν συνταγές για τουλάχιστον 5 διαφορετικές γεύσεις όπως φράουλα, bueno, cookies, καραμέλα,ινδική καρύδα )
Πως γεμίζουμε την τούρτα με την κρέμα γέμισης
Πως φτιάχνουμε την γκανάζ για την κάλυψη της τούρτας εξωτερικά.
Πως γκαναζαρουμε με εύκολο τρόπο την τούρτα μας χρησιμοποιώντας δισκάκια plexiglas για δημιουργήσουμε sharp edges.
Πως χρησιμοποιούμε τις κολώνες για να στηρίξουμε τον 2ο και 3ο όροφο της τούρτας
Πως να χωρίζουμε την τούρτα μας σε μερίδες για εύκολο κόψιμο
Πώς να βάφουμε την ζαχαρόπαστα
Πως ετοιμάζουμε την βάση χωρίς να ξοδεύουμε πολύ ζαχαρόπαστα
Πώς καλύπτουμε την τούρτα με ζαχαρόπαστα και κάνουμε την επιφάνεια τέλεια χωρίς ψεγάδια
Πως κανουμε sharp edges στην ζαχαρόπαστα με εύκολο τρόπο
Πως χωρίζουμε την τούρτα εσωτερικά για εύκολο κόψιμο
Πως φτιάχνουμε μια απλή φιγούρα από βρώσιμη πάστα μοντελισμού
Πώς να χρησιμοποιούμε καλούπια
Πώς να χρησιμοποιούμε απλά κουπάντ
Πως να χρησιμοποιούμε τα εργαλεία διακόσμησηςΓια τα Cakepops
Πως φτιάχνουμε το μείγμα για τα Cakepops
Πως φτιάχνουμε μπαλάκια από Cakepops
Πως καλύπτουμε με σοκολάτα
Πως διακοσμούμε με κας κας Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα πάρετε γραπτές πληροφορίες με:
Οδηγίες βήμα-βήμα πως φτιάχνουμε ένα ελεφαντάκι
Την συνταγή και οδηγίες για κατασκευή παντεσπανιού για 6 διαφορετικά μεγέθη ταψιών.
Τις συνταγές και οδηγίες πως φτιάχνουμε την κρέμα φράουλα , την κρέμα Bueno , την κρέμα Cookies , την κρέμα καραμέλα , την κρέμα ινδική καρύδα)
Την συνταγή και οδηγίες για την παρασκευή γκανάζ
Οδηγίες βήμα-βήμα πως στήνουμε , γεμίζουμε την τούρτα και βάζουμε γκανάζ χρησιμοποιώντας δισκάκια Plexiglas
Την συνταγή και οδηγίες για την παρασκευή των Cake pops
Βεβαίωση παρακολούθησης του σεμιναρίου
Στο τέλος του σεμιναρίου η τριώροφη τούρτα θα κοπεί και θα μοιραστεί στους συμμετέχοντες.
Oι θέσεις δεν μπορούν να κρατηθούν χωρίς κατάθεση προκαταβολής.
Παρέχονται πλήρως όλα τα υλικά και ο εξοπλισμός του σεμιναρίου καθώς και ελαφρύ γεύμα, καφές, αναψυκτικά κλπ.
Tα Σεμινάρια θα γίνουν στην σχολή ζαχαροτεχνίας Cakes by Samantha στην Μεταμόρφωση, Ήβης 11 (λιγότερο από 5 λεπτά περπάτημα από τον σταθμό του Προαστιακού)
Το πρόγραμμα ξεκινάει στις 10:00 το πρωί και ολοκληρώνεται στις 18:00 το απόγευμα. Θα υπάρχει μικρό διάλειμμα ενδιάμεσα με σάντουιτς, γλυκό και καφέ. Θα κρατηθεί σειρά προτεραιότητας.