Ζαφειράκη Αγγελική
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
Συνταγές
Σαλάτα με βραστό κοτόπουλο και μήλα
Υλικά για 4 άτομα
600γρ φιλέτο κοτόπουλο (4 φιλέτα)
150γρ κόκκινα μήλα (ψιλοκομμένα κ καθαρισμένα)
100γρ κόκκινο λάχανο (τριμμένο)
½ μαρούλι (ψιλοκομμένο)
200γρ καρότα (τριμμένα)
50γρ καρύδια
2 φύλλα δάφνης
50ml ελαιόλαδο, Χυμό από 1 λεμόνι
5γρ πιπέρι λευκό, Αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα κατσαρολάκι βράζετε τα φιλέτα μαζί με τα δαφνόφυλλα για 25 περίπου λεπτά, σε μέτρια φωτιά. Όταν είναι έτοιμα τα αφήνετε να κρυώσουν μέσα στο ίδιο νερό που έχουν βράσει και τα ψιλοκόβετε. Σε μια λεκάνη ανακατεύετε τα μήλα, τα λαχανικά, τα καρύδια, το κοτόπουλο, το λάδι και τον χυμό λεμονιού και αλατοπιπερώνετε. Αφήνετε το φαγητό σας σκεπασμένο να μαριναριστεί στο ψυγείο για 1 ώρα τουλάχιστον.
ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 25 λεπτά
ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 1 ώρα και 30 λεπτά
ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΙ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ:
Η διαιτολόγος διατροφολόγος Ζαφειράκη Αγγελική εξυπηρετεί το Περιστέρι και όλες τις γύρω περιοχές.