- Οι ποικιλίες σταφυλιού που καλλιεργούνται στους αμπελώνες είναι το Σαββατιανό (γηγενής της Αττικής), το Αγιωργίτικο (γηγενής της Νεμέας),το Μοσχοφίλερο, το Μοσχάτο, η Μαλαγουζιά, οι γαλλικές Chardonnay, Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah και η ιταλική Trebbiano
- Βιολογικό κρασί χωρίς προσθήκη SO2 θειώδους. Απο τα λίγα κρασιά στον κόσμο με την διαδικασία οινοποίησης (κλέφτες)
- Οργανώσεις δεξιώσεων και εκδηλώσεων
- Δεξίωση γάμου και βάπτισης και κάθε είδους μαζικής εστίασης
- Οι αμπελώνες Μάρκου έχουν αποκτήσει πλέον δική τους κουζίνα (Cave Cuisine) με σκοπό την άριστη και ποιοτική εκτέλεση των εκδηλώσεων σας
- Ιδιώτες
- Εταιρείες
- Λιανική-Χοντρική
Ανατολική Αττική
Νέα Μάκρη, Μαραθώνας, Παλλήνη,Κάντζα, Καλλιτεχνούπολη, Βουτζάς Γλυκά Νερά, Γέρακας, Πικέρμι, Ραφήνα, Σπάτα, Αρτέμιδα - Λούτσα , Μαρκόπουλο, Πόρτο Ράφτη, Καλύβια, Κερατέα, Κουβαράς, Λαύριο, Ανάβυσσος, Σαρωνίδα, Βάρη, Βάρκιζα, Κορωπί, Παιανία, Αγία Παρασκευή
- Παράδοση 150 χρόνων στα μυστικά του κρασιού
- Εξειδικευμένο προσωπικό
- Με την αγορά οποιασδήποτε ετικέτας κρασιού από τους Αμπελώνες Μάρκου
- Βραβεύσεις στον Wine & Spirit Competition London UK
- 2005 Silver & “Best in Class” 2006 Silver
- 2007 Bronze 2008 Bronze
- Καθημερινά 09:00 με 20:00
- Σάββατο & Κυριακή μόνο με ραντεβού
Με αγάπη και κληροδοτημένη γνώση στην αμπελουργία και στην παραγωγή εκλεκτών οίνων, οι αδελφοί Μάρκου συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση 150 χρόνων, ιδρύουν το 1983 μια σύγχρονη οινοποιητική μονάδα στην Παιανία, στην μεσογαία της Αττικής, περιοχή γνωστή σχεδόν «από πάντα», για την παραγωγή οίνου και της παραδοσιακής αττικής ρετσίνας. Σήμερα πια, τους προφταίνει και η 4η γενιά, οι οποίοι ως νεότεροι οινοπαραγωγοί, με ειδικευμένη γνώση και φρεσκάδα καταθέτουν τα πρώτα δείγματα προσωπικής δουλειάς και έμπνευσης συνετά συνδυασμένα με την πείρα των πατεράδων τους.
Το οινοποιείο των «Αμπελώνων Μάρκου» αξιοποιεί την παραγωγή 100 στρεμμάτων ιδιόκτητου μεσογείτικου αμπελώνα και 100 στρεμμάτων ιδιόκτητου αμπελώνα στην Νεμέα Πελοποννήσου -του οποίου μεγάλο μέρος πλέον καλλιεργείται βιολογικά-,παραγωγή την οποία ενισχύει και με σταφύλια εκλεκτών αμπελουργών τους οποίους καθοδηγεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ποιότητας των οίνων που παράγει και με τους οποίους διατηρεί μακρές και πιστές συνεργασίες.
- Οινοποιία, Ποτοποιία, Ζυθοποιία
- Κρασί
- Catering, Κέτερινγκ
- Κτήματα, Δεξίωση, Οργάνωση Εκδηλώσεων