Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της αϋπνίας ανώδυνα γρήγορα και χωρίς παρενέργειες. Με τη βοήθεια ειδικής συσκευής εφαρμόζουμε ήπια ερεθίσματα, χαμηλής συχνότητας {διεγέρσεις}, σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, τεχνική της ηλεκτροωτοθεραπείας (P. Nogier 1950). Ετσι ουσιαστικά βοηθάμε τον οργανισμό, στην σωστή παραγωγή της υπνωτικής ορμόνης (μελατονινη). Αποτέλεσμα αυτού είναι να μπορεί ο οργανισμος να απολαύσει τον ύπνο που του είναι απαραίτητος.
Η διαδικασία διαρκεί μόλις 20 λεπτά και απαιτούνται 10 συνεδρίες με συχνότητα 2-3 φορές την εβδομάδα.
Η διαδικασία που ακολουθείται είναι απλή και διαρκεί μόνο 30' λεπτά. Αντιμετωπίζουμε το πρόβλημα της παχυσαρκίας ανώδυνα και χωρίς παρενέργειες, εξισορροπώντας το ενεργειακό σύστημα του οργανισμού.
Εφαρμόζουμε ερεθίσματα χαμηλής συχνότητας (διεγέρσεις) με την ειδική ηλεκτρονική συσκευή, σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος, τεχνική της ηλεκτροωτοθεραπείας (P. Nogier 1950), που είναι εξειδίκευση της ρεφλεξολογίας.
Με αυτόν τον τρόπο ο οργανισμός εκπαιδεύεται στη μειωμένη λήψη θερμίδων σταδιακά, χτυπώντας το πρόβλημα στη ρίζα του.
Απαιτούνται 10 συνεδρίες, με συχνότητα 2-3 φορές την εβδομάδα.
Το Alcat Test είναι μια μέθοδος εντοπισμού τροφικής δυσανεξίας αμερικανικής προέλευσης και περιλαμβάνει αιματολογικές αναλύσεις.
Στα εργαστήρια μας που διαθέτουν τον καταλληλο εξοπλισμό το αίμα έρχεται σε επαφή με αντιδραστήρια τροφών (έτσι όπως είναι η τροφή όταν έχει φτάσει στο λεπτό έντερο).
Ελέγχονται περίπου 100 τροφές αντιπροσωπευτικές της ελληνικής αγοράς. Οι τροφές εξετάζονται στην πρωτογενή τους μορφή έτσι ώστε να περιλαμβάνονται και τα άμεσα παράγωγα αυτών. Με τον τρόπο αυτό καλύπτεται υπερδιπλάσιος αριθμός τροφών.
Το Alcat Test είναι επίσης ενα πολύτιμο εργαλείο για το σχεδιασμό εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής. Χωρίζουμε τις τροφές σε 4 κατηγορίες: τις συμβατές, μικρής, μεσαίας, και μεγάλης αντίδρασης. Ο βαθμός αντίδρασης αντιστοιχεί σε χρόνο αποχής τουλάχιστον ενός μήνα, ενώ συμβατές είναι οι τροφές που μπορούμε να καταναλώνουμε από την αρχή.
Η διαδικασία από εκεί και πέρα είναι απλή, προσαρμόζουμε τη διατροφή μας στις συμβατές μας τροφές και αποφεύγουμε τις μη συμβατές για όσο χρονικό διάστημα απαιτείται από τον βαθμό αντίδρασης που έχουν εμφανίσει.
Εκτός από τις τροφές το Alcat test εξετάζει και τις λεγόμενες γενικές δυσανεξίες.
ΚΑΝΤΙΝΤΑ ALBICANS (ΣΑΚΧΑΡΟΜΥΚΥΤΑΣ)
ΓΛΟΥΤΕΝΗ (ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ)
ΚΑΖΕΙΝΗ (ΠΡΩΤΕΙΝΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)
ΛΑΚΤΟΖΗ (ΣΑΚΧΑΡΟ ΤΟΥ ΓΑΛΑΚΤΟΣ)
ΦΡΟΥΚΤΟΖΗ (ΣΑΚΧΑΡΟ ΤΩΝ ΦΡΟΥΤΩΝ)